Om os

Kom-Ann Hudplejeklinik åbnede på Rosengade 5  i Slagelse 1. april 2008.

Kom-Ann ejes af Ann Bech Andersen, der er uddannet Kosmetolog, Makeup artist (Skolen for Dekorativ Kosmetik) og Ansigtszoneterapeut (DDZ). Ann er ligeledes uddannet Farve- og Stil konsulent og har bl.a. undervist på ungdomsskoler, AOF m.v.

Ann har bl.a. tidligere arbejdet 15 år som Butiksbestyrer/Produktspecialist/Konsulent på TeaterHjørnet (teaterbutik med alt inden for sminke og makeup) i København. I forbindelse med ansættelsen på TeaterHjørnet har Ann bl.a. også arbejdet på beredsskabscentre i forbindelse med rekonstruktioner af sår/skader, udarbejdet latex-masker til teaterbrug, undervist m.v.

Ann har ligeledes arbejdet i tre år på en hudklinik, hvor hun beskæftigede sig med diverse laserbehandinger – bl.a. hårfjerning og hårreducering.

På klinikken arbejder ligeledes Tina Steenberg som er uddannet Kosmetolog og Aromaterapeut i 2002 fra College og Commerce i Glasgow, Skotland . Tina har haft to skønhedsklinikker i Glasgow, og er derfor i besiddelse af den nyeste viden inden for kosmetologverdenen. Tina har været ansat på klinikken siden januar 2015.

Ann Bech Andersen, Indehaver

Ann Bech Andersen, Indehaver. Kosmetolog, Makeup artist og Ansigtszoneterapeut

Tina Steenberg, Kosmetolog og Aromaterapeut

Tina Steenberg, Kosmetolog og Aromaterapeut